miercuri, 4 ianuarie 2017

Normal e-n gură



Noul Prim-Ministru a ținut un discurs de mare excepție și mare angajament cu ocazia ungerii în funcție, în timpul căruia ar fi rostit de nu mai puțin de 50 de ori cuvântul ,,normal”. M-am tăvălit de râs.
Acum vreo 13 ani, fiind ofițer de serviciu la comandă, Bozieru s-a trezit că-l cheamă șeful de sector enervat peste măsură de expoziția de lucrătoare cu vaginul care-și ofereau serviciile sexuale tocmai pe-o ,,uliță” centrală pe care se ducea dom chestor acăsică la mnealui.
- ,,Bă, nu știu ce le faci, ia-le, dracului, de pe stradă, că m-am săturat să le văd acolo în fiecare seară!”
-,, Păi și ce fac, șefu, cu ele, că nu mai e încriminată prostituția?”
-,, Nu știu, bă. Adu-le la secție, identifică-le, măcar le stricăm seara. Altceva oricum nu putem să facem.”
Zis și făcut. Le iau gaborii seara pe ,,fete”, le aduc la secție pentru identificare, le verifică a mia oară actele celor care aveau acte, apoi se lasă o liniște apăsătoare. Ele știau că seara era pierdută, gaborii că n-au mai mult ce să facă, milogeala tipică - Haidi, bre șefu, dă-ne și mata drumu să mai prindem și noi ceva să mănânce și gura la copilașii noștri!-gaborii ascultă și ei ordine tâmpe.
Tocmai atunci se găsește Bozieru să dezmorțească atmosfera. Și cum nu mergea să discute despre ce cărți au mai citit sau cine va câștiga următorul Oscar, numai ce-i vine să le-ntrebe:
-,,Eh, și cât mai e acu normalu?”
-,, Păiii, normal e-n gură, șefu” i se răspunde prompt. PAM-PAM!
Eu una nu știu care-i treaba cu Grindeanu ăsta de-i mare șef acuma pe tarlaua guvernului, dar să-i spună cineva și lui că e de bine ce se-ntâmplă în spatele ușilor închise între el și șefu Dragnea. E NORMAL. Și nici nu cred că trebuie mereu să înghită.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu