luni, 16 ianuarie 2017

Un fleac. Ne-au ciuruit!

Știți scena aia tâmpită în care comisarul Modovan, aka Sergiu Nicolaescu, regizat de Sergiu Nicolaescu, după un scenariu de Sergiu Nicolaescu, zace-ntr-o rână, sprijinit de niscai lăzi și sângerează bulion cu un rânjet cinic-resemnată pe chipu-i și fără să se clintească niciumpic?
Nuuuuu? WTF! Așa tineri sunteți? Bineeee... uite-o aicișa:

Există, măă, ceva mai penibil de-atât: ultima serie de reclame la Mc Donaldț.
Într-una dintre ele, o gașcă de puști bagă pe sub nas niște hamburgeri d-ăia delicoși de polimeri americani și-și imaginează cum ar arăta Marinescu de mate împodobit drăgălaș ca în funny faces de smartfoane, ba ca o floarea soarelui ratată, ba cu ochii beliți și voce de milog implorând un elev lungan să iasă la tablă.
Mai mișto e ce se-ntâmplă pe fundalu' presupusei ore. Mai exact elevii fac exact ce vrea mușchii lor, se joacă, își fac selfie-uri, țopăie prin clasă, d-astea...de gașcă. Inutilu' de prof de mate încearcă să facă ordine, da' toți îl ignoră ca pe un papagal bleg ce e, iar elevii râd de se cacă pe ei la fast-food imaginându-și scena. Yupiii!
Da' stați, există și o a doua variantă în care doi profi stau p[ sistem la McDonaldț la un suc și un cartof prăjit (după posibilități, că e leafa mică iar bănuții puținei) și-și imaginează și ei cum ar arăta elevii cu funny faces, plângăcioși, cu suzete și mutre cretine.
Ca și în cazul celei dintâi, partea palpitantă se petrece în fundal: GULEAIIIII!!!!
Bătăi cu hârtii, vorbit la telefon, selfie-uri, alergat prin clasă și bou' de prof de mate, Marinescu din prima reclamă, o freacă indiferent la catedră cu niscai exerciții mâzgălite în doru' lelii pe tablă, ca un papițoi inapt ce e de fapt.

Băbăeț, copiruaitări, nu vă supăraț' că întreb, da' ce v-am făcut, trăi-v-ar creerele, de ,,ciuruiți” profii de dracu' ne-a luat?
Ș-apoi dacă școala e așa entărteining, profii chill și e cool la mate, gen mai ceva ca la McDonaldț, să nu mai aud pe cineva că-și plânge soarta că are fiso/fisa examen!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu