miercuri, 23 februarie 2011

Presedintele Romilor

Ma uit de la o vreme la TV si mi-e scirba teribil de romani si Romania. Bolnavii cronici au dreptul sa primeasca tratament compensat doar o data la 3 luni, chiar daca cronicizarea presupune tocmai permanentizarea bolii, in schimb Bercea Mondialu face legea in judetul Olt si rinjeste multumit din spatele celor 6 avocati pe care i-a angajat sa-l apere intr-unul dintre cele 120 de procese.
 Nu sunt nici pe departe rasista, nu ma intelegeti gresit, ceea ce ma supara este mizerabilul caracter al celor care, desi nu ar avea deloc nevoie de banii sau protectia unora ca Bercea, se complac totusi in a se afisa ca nasi, cumetri, vari de sora, tovarasi cu tot felul de creaturi ridicate din cine stie ce iad al bunului-simt sau minimei civilizatii. Mai grava inca, lipsa de rusine pare sa troneze atotstapinitoare pe ecranele tuturor posturilor TV, unde pirande cu guri defrisate de dintii naturali, dar impodobite cu table aurii ca de trompeta, isi tipa nevinovatia afirmind sus si tare ca averea le-a fost facuta nu doar cinstit,, ci ca rezultat a inteligentei teribile ce-i strabate fix prin creierii capului.
HELLLLLOOO!!!!Sunt singura ca vrea sa le strige? Va cacati pe voi cu stropi! Ati facut avere fiindca politistii, judecatorii, avocatii si toti legiuitorii romani cu care ati avut direct sau indirect de-a face si-au vindut constiinta si legile pe nimic.
Dragii mei elevi care traiti prosteste cu impresia ca tiganii v-au distrus tara si va fac de rusine, inchideti manelele tiganesti, stergeti-va la gura cind  mai injurati tiganeste de mama, morti, organe si sex oral, mai largiti hainutele lucioase ca soarele sfint de pe cer prin care vi se vad suncutele, titele, burtile de care mai curind trebuie sa va fie rusine(stiu ca si eu sunt tot o balenuta esuata, dar la virsta voastra nu ma labartam deloc ca voi), lasati ura fata de tigani deoparte si recunoasteti ca vina nu e doar a lor, ci mai ales a noastra. Nu ei erau majoritatea, ci noi; si noi am fost cei care am controlat justitia prin avocatii, judecatorii, politistii, procurorii nostri care de buna voie si nesiliti de nimeni au acceptat mita sau alte servicii de la tiganii, care treptat au ajuns sa controleze cartiere si afaceri intregi.
Data viitoare cind va e frica de 2 tigani urcati in troleu, priviti in jur la cei 30 de romani de linga voi, care nu au de gind sa va ajute in vreun fel si acceptati ca teroarea tiganesca se datoreaza fricii, lasitatii romanesti.
By the way...puteti oricind sa faceti ceva: faceti dus si feriti-va de nesimtirea din jur ca de dracu.
In rest....sugeti o...ceapa!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu